Conferència presencial, dissabte dia 2 de març a les 18’00h a la seu de la Unió Ciclista St. Cugat, UCSC, Rbla. de Can Mora 11,  St Cugat del Vallés.
Inscripció gratuïta (places limitades)
.
Punxeu aquest enllaç per fer la inscripció (places limitades a l’aforament

Presentem una novedosa teràpia: Teràpia Física-Vascular BEMER.
BEMER és un dispositiu mèdic, patentat, de fabricació suïssa que restaura la microcirculació sanguínia, facilita l’absorció d’aliment i desintoxica les cèl·lules. És ideal per a tothom: reforça el sistema immunitari, proporciona més energia, més vitalitat, millora la qualitat de vida, millora el rendiment i accelera l’autocuració del cos.

És també beneficiós per a persones que pateixen alguns símptomes com dolors musculars o articulars, fatiga, cansament, problemes de son, diabetis, inflamació, excés de toxines, fibromiàlgia, rampes, malalties de la pell i alleuja les conseqüències de l’estrès.

A l’esport és essencial per prevenir lesions, rendir més amb menys esforç i reduir el temps de recuperació i en cas de lesió el temps de rehabilitació.

BEMER neteja la sang. La sang circula més i millor per l’organisme i desbloqueja la xarxa microcirculatoria… Els beneficis per a la salut són innombrables.

La podràs tastar i aprendràs molt més sobre el funcionament del teu cos, aquest tan desconegut…
Aquí tens un video que t’aqnimarà si ets ciclista… I si no ho ets també…...